Wie?

Brunchen, lekker laat ontbijten! Dat doen we elke eerste zondagochtend van de maand, in De Voorhof, Wiersdijk 8b, in de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein-Zuid.

Wie zijn wij eigenlijk, en wie verwelkomen we?

Wij zijn mensen uit de Dorpskerk van Nieuwegein-Zuid en uit De Voorhof. Gewone, moderne stadsmensen, zoals u er waarschijnlijk ook een bent. Er zijn onder ons ook best veel schippers, dus we komen overal, zeg maar.

We denken dat het goed is om Jezus als voorbeeld te nemen voor je leven, vooral zijn liefde voor mensen als u en wij. Maar Jezus is niet alleen een voorbeeld, we geloven ook dat Hij leeft en ons opzoekt. We nemen de Bijbel serieus en zoeken daarin naar antwoorden op vragen in ons leven. Dat doen we het liefst samen!

De mensen die dit organiseren vinden het heel leuk als u ook komt. We verwachten mensen van allerlei soort, jong, oud, kinderen, gezinnen, we verwelkomen echt iedereen. Het maakt niet uit wie je bent, of hoe je er uitziet, iedereen is immers welkom bij God! Juist daarom willen wij graag met u eten en drinken en, als u wilt, even doorpraten.
Vrijblijvend.

bloemen
Contact | © 2007 All rights reserved